25.1.2018

Με τους "Σπιρτόπυργους" ολοκληρώθηκε ο Α' κύκλος του Εργαστηρίου Αρχιτεκτονικής στους υπέροχους χώρους του Νηπιακού Κέντρου Βαρβάρα Μπωντέν!

24.1.2018

Με τους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου της Νέας Γενιάς Ζηρίδη ολοκληρώσαμε ένα μάθημα για τη διαφορετική οπτική γωνία του αφηγητή και του ήρωα μιας ιστορίας και, μέσα από τις μακέτες των παιδιών, κάναμε ένα μικρό πείραμα με πολλά...ίχνη.
Θέτοντας απλούς κανόνες σε οι...

16.1.2018

Με σχέδια, κολάζ και φωτογραφίες μάθαμε για τη συμμετρία στα κτήρια και ανακαλύψαμε ότι τα πρόσωπά μας δεν είναι και τόσο... συμμετρικά! 

16.1.2018

"Σπίτι με κήπο!": Με τους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου των Νέων Εκπ. Μαλλιάρα μιλήσαμε για τα στερεά και τη σχέση τους με τα επίπεδα σχήματα αλλά και για... μπρόκολα, θάμνους και αλπικά τοπία! Και μετά τα παιδιά έβαλαν φαντασία, δουλειά και όρεξη για συνεργασία και...

5.1.2018

Λίγο πριν τελειώσουν οι γιορτές, αποφασίσαμε να κάνουμε κι εμείς με τη σειρά μας ένα δώρο στον Αϊ Βασίλη! Κουρασμένος από τις διαδρομές και φουσκωμένος από τα γλυκά, θα πρέπει να ξαναμπεί από τις καμινάδες των σπιτιών για να το παραλάβει. Μιλήσαμε για καλικάντζαρους, α...

Please reload

Πρόσφατα
Please reload

Αρχείο