26.10.2017

Απογευματινό Εργαστήρι Αρχιτεκτονικής #4 στη Μπωντέν: Σήμερα μιλήσαμε για τον Παρθενώνα! Αφού μάθαμε πώς και γιατί παλιώνουν τα μνημεία, στήσαμε κι εμείς τον ναό και προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε το πέρασμα του χρόνου..

23.10.2017

Απογευματινό Εργαστήρι Αρχιτεκτονικής #3 στις εγκαταστάσεις του Νηπιακού Κέντρου Μπωντέν στην Κηφισιά: Από το επίπεδο στον χώρο: παρατηρώ τις διάφορες προβολές ενός στερεού στο επίπεδο και μετά φτιάχνω ένα μικρό σπίτι!

11.10.2017

Απογευματινό Εργαστήρι Αρχιτεκτονικής #2 στις εγκαταστάσεις του Νηπιακού Κέντρου Μπωντέν στην Κηφισιά: Κατασκευάζω ένα χωριό και το αποτυπώνω στο χαρτί!

4.10.2017

Απογευματινό Εργαστήρι Αρχιτεκτονικής #1 στις εγκαταστάσεις του Νηπιακού Κέντρου Μπωντέν στην Κηφισιά: Σχήματα στο επίπεδο, στερεά και σπαζοκεφαλιές με έναν κύβο!

2.10.2017

Ανακοίνωση για τα απογευματινά Εργαστήρια Αρχιτεκτονικής για παιδιά 4-8 ετών που θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Νηπιακού Κέντρου Μπωντέν στην Κηφισιά!

1.10.2017

"Σπίτι με κήπο": Με τα πρωτάκια των Εκπαιδευτηρίων Παλλάδιο κάναμε ένα υπέροχο μάθημα για τη σχέση των επίπεδων σχημάτων με τα στερεά στον χώρο και για την ομοιότητα πολλών φυσικών μορφών σε διαφορετικές κλίμακες! Στη συνέχεια εφαρμόσαμε αυτά που μάθαμε σε μια μακέτα,...

Please reload

Πρόσφατα
Please reload

Αρχείο